„Barátaim! Itt az ideje, hogy összeszámláljuk a hűségeseket, a még nyitott lélekkel és emberi arccal tüntetőket.”
/Nagy Gáspár/

Ismerős Arcok koncert

Színjátszó Fesztivál felhívás

FELHÍVÁS

A Nagy Gáspár Művelődési Központ 2020. június 25 -28. között rendezi meg a Nemzetközi Színjátszó Fesztivált.

Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás.  Elvárás a marketinganyag időben való leadása. A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást!!! A jelentkezési lapon egy email címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az email-en leadott címeken fogunk információt cserélni.

Nevezési határidő: 2020. március 6. /péntek/

A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntünk. A több, vagy vidéki előadásra, vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel. További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070, E-mailen: info@ngkk.hu

A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését.  A Vándordíjon kívül továbbiakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 10-15 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is. (A vidéki előadást vállaló csoportok részvételi költségei -szállás, étkezés- az előadások számával csökkennek)

A Felhívás teljes szövege itt olvasható!

A nevezési lap itt letölthető!

Bérletes színházi előadás