„Barátaim! Itt az ideje, hogy összeszámláljuk a hűségeseket, a még nyitott lélekkel és emberi arccal tüntetőket.”
/Nagy Gáspár/

Színjátszó Fesztivál felhívás

A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2019. június 20-23. között rendezi meg a  Nemzetközi Színjátszó Fesztivált.

A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését.  A Vándordíjon kívül továbbiakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 10-15 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is. (A vidéki előadást vállaló csoportok részvételi költségei -szállás, étkezés- az előadások számával csökkennek)

A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját, valamint új arcok is megjelennek.

Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás.  Elvárás a marketinganyag időben való leadása.

A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást!!!

A jelentkezési lapon egy email címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az email-en leadott címeken fogunk információt cserélni.

Nevezési határidő: 2019. március 8. /péntek/

A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntünk. A tervek szerint a szálláshoz és étkezéshez a résztvevőknek minimális költséget kell fizetni. A vidéki előadásra vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel.

További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070,

E-mailen: info@ngkk.hu Gergye Rezső, Halmosi Tamás

Nevezési lap itt letölthető.

A teljes felhívás itt olvasható!

 

Hozzászólások lezárva.